Prim-ministru nou in RSB

Republica Socialista Basescu si-a desemnat noul premier in persoana lui Emil Boc, dupa retragerea spectaculoasa a lui Theodor Stolojan. Acesta s-a retras din functia incununata de succesrui la apogeul carierei politice, dupa un mandat ce a durat aproximativ 10 minute. Decizia altruista si dedicata fata de tara a fost luata pentru a lasa loc noii generatii de politicieni.

Emil Boc se spune ca s-a declarat incantat la aflarea vestii ca poti fi premier si daca ai sub 160 si a sarbatorit facand tumbe pe biroul sefului. El a declarat, in timp ce-si strangea constiincios nodurile de la sforile cu care-l dirijeaza Basescu, ca este mai pregatit ca niciodata pentru noua functie, apoi a plecat sa-si cumpere volumul “Cum sa guvernezi cand iti dicteaza altul” si o carte de colorat.

Singura stire serioasa din acest articol este ca Tariceanu a zis ca dam in ridicol si amuzant. Ma duc sa-mi cumpar paine, ca circ avem din plin. Restul a fost un pamflet si poate sa nu fie interpretat ca atare.

Pentru stirile serioase vedeti aici, aici si aici.

Votez sa-l clonam pe Caragiale.

10 Responses to “Prim-ministru nou in RSB”

 1. Chiar funny ( ce daca e de rasu-plansu?! )… Felicitari! 🙂

 2. Din ciclul “1000 de circuri intr-unul singur” sau “nu-i frumos da`-i jalnic tare”.

 3. se putea si mai rau …

 4. Cam cum? In afara, evident, de-a se proclama Basescu si prim-ministru? 🙂

 5. sa-l puna prim-ministru pe ala care arunca cu apa … la b1tv … 🙂

 6. Putea de exemplu sa o puna pe fii’sa cea mica…. cum ii zice, aia de nu se mai vede de buze…. Elena, ma! Oricum pe surse se zice ca va fii Secretar de Stat la Ministerul Tineretului si Sportului!

 7. Pe surse? Pe surse.ro, sau…? Secretar de stat zici? Asta-nseamna ca o s-avem sporturi noi, spre exemplu disciplina “plimbatul gentii de la Ambiance la Pascucci”, pe categorii de dimensiune si greutate, cu probele “Viteza”, “Sprint”, “Obstacole si Tentatii”(aici se vor plasa Vertu-uri si SLRuri din loc in loc pe traseu, cu barbati sub 1.60 langa ele, eventual chiar Boc ca sa se puna bine cu fata lu` sefu`)?

 8. “pe surse” e cea mai trendy expresie pe care o rostesc atat fatucile de la stiri cat si analistii atunci cand concret nu se stie nimic… e un fel de radio-santz reloaded.
  boc si fata lu’ shefu sunt deja bine atasati unul de altul, el de ea de frica lu’ ta’su, ea de el pentru ca “el stie sa editeze perfect cateva fraze”.
  viitorul suna bine-bine!

 9. Suspectez ca-si scrie singura discursurile.

 10. 🙂 ar fi grav sa i le scrie altcineva si sa iasa asa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: