Ziua cea mai… deprimanta.

Pe ziare.ro am gasit un articol despre cea mai deprimanta zi. Din istorie. Citez:

Daca astăzi v-aţi trezit trişti sau deprimaţi, linistişi-vă: nu sunteţi singuri. Experţii spun că astăzi, 19 ianuarie 2009 va fi cea mai deprimantă zi din istorie. Frigul de afară, rezoluţiile de Anul Nou abandonate, nesiguranţa la locul de muncă sau datoriile aflate în creştere, sunt principalele cauze ale depresiei.

Milioane de oameni din întrega lume se vor simţi atât de rău, încât vor decide să nu se ridice din pat astăzi. De asemenea, potrivit cercetărilor, un sfert dintre muncitori se vor învoi astăzi de la muncă, învocând ”probleme medicale”.

Potrivit acestuia, există şase factori care contribuie la transformarea acestui an în cel mai deprimant de până acum: temperaturile reci de iarnă, facturile la creditele făcute de Crăciun, rezoluţiile de Anul Nou abandonate, dar şi teama de a pierde locul de muncă, datoriile din ce în ce mai mari şi prăbuşirea preţurilor la case.

Sunt curios cum si-au dat seama ca teama de a-ti pierde locul de munca sau datoriile, sau criza economica pot fi motive de suparare si depresie pentru multi. Deasemenea, propun ca cineva sa verifice daca un sfert dintre muncitorii din lumea intreaga au sunat astazi sa se invoiasca. Cred ca mai degraba ma deprima aritcolul decat ziua…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: